Lapidari i Dëshmorit Ramadan Sh. Kastrati - Kamenicë

 Lapidar

  • Listing ID: 2329
  • Viti i ndërtimit: 2003, AMKMK-2020
  • Vlera e ndërtimit: 1,900.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK