Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve të Hogoshit 1950-1999 - Hogosht, Kamenicë

 Lapidar

  • Listing ID: 2305
  • Viti i ndërtimit: 2001
  • Vlera e ndërtimit: 15,000.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: Fshati