Memoriali i Dëshmorëve - Shipol, Mitrovicë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Mitrovicës.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin, flakadanin, stazat, hapësirat e gjelbruara, ndriçimin.

Memoriali u ndërtua nga Komuna dhe MMPH.

  • Listing ID: 2173
  • Viti i ndërtimit: 2003
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-71208083-00003-1