Memoriali i Dëshmorëve - Trubohovc, Istog

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Trubohovc. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin, stazat, hapësirat gjelbruese.

Memoriali u ndërtua nga familja dhe Komuna në vitin 2019.

  • Listing ID: 3182
  • Viti i ndërtimit: 2019
  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja,
  • Nr parcelës:: 00071-1