Shtabi i UÇK-së - Loxhë, Pejë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si shtabi i UÇK-së, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, vendoset pllaka “Shtabi i UÇK-së”,

  • Listing ID: 2239
  • Viti i ndërtimit: 2017
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se