Shtatorja e Dëshmorit Mejdi Korrani - Pozharan, Viti

 Shtatore

Mejdi Avdullah Korrani u lindë 13.11.1977 në Pozharan – Viti, Mejdi A. Korrani “KORRI” Pozheran Viti, Luftëtar i shum betejave te pergjakshme me armirkun fillimisht nga Shqipëria i armatosun vie ne komunen e Shtimes gjegjesisht ne “Piken e Rancës” dhe pas shum betejave qe u zhvilluan ne kto anë ne vjeshtë te vitit 98 prap niset per armatim ne shtetin amë Shqipëri, duke vazhduar luften atje ne kufi ku me 19 prill 99 bie per te mos vdekur kurrë në betejen e Koshares. Ku në qendër të fshatit Pozheran me parkun publik Sheshi mbanë emrin e dëshmorit të kombit “Mejdi Korrani” – ku edhe dominon përmendorja e luftëtarit të UÇK-së.

  • Listing ID: 2080
  • Viti i ndërtimit: 2001
  • E ndërtuar nga: Bashkëfshatarët