Vendi i Rënies së Dëshmorëve: Arsim Zeqiri dhe Sali Baliu - Dramjak, Ferizaj

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 1867
  • Viti i ndërtimit: 2003
  • E ndërtuar nga: Fshati, Familja, OVL e UÇK-së