Rregullore Nr.01-2019 për Organizimin e Brendshëm dhe -Sistematizimin e Vendeve të Punës të AMKMK 11.10.2019

  • Version
  • Download 207
  • File Size 5.79 MB
  • File Count 1
  • Create Date 11 Tetor, 2019
  • Last Updated 1 Shtator, 2022