Vendim për caktimin e zyrtarit përgjegjës për Deklarim, Prejardhje dhe Kontroll të Pasurisë dhe Dhuratave të Zyrtarëve Publikë

[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 5
  • File Size 396.21 KB
  • File Count 1
  • Create Date 11 Tetor, 2022
  • Last Updated 11 Tetor, 2022

Vendim për caktimin e zyrtarit përgjegjës për Deklarim, Prejardhje dhe Kontroll të Pasurisë dhe Dhuratave të Zyrtarëve Publikë