Drejtori Imer Hakaj priti në takim Fahri Fazliun e ri, nipin e dy heronjve të kombit, Fahri e Bahri Fazliu.

Sot drejtori i AMMKM-së Imer Hakaj priti në takim Fahri Fazliun e ri, nipin e dy heronjve të kombit, Fahri e Bahri Fazliu.
Kujtojm se Fahriu i ri e mbanë emrin e Heroit tonë Kombëtar Fahri Fazliut dhe rrjedhë nga një familje atdhetare, patriotike, familje e dëshmuar ndër breza ku Kosovës së dashur ia dha dy Heronjë të Kombit, Fahri e Bahri Fazliu.
Respekt për familjarët e heronjve dhe dëshmorëve të kombit.