Hedhja e Gurëthemelit të Muzeut të Krushës së Madhe – Rahovec.

Më datën 28 Nëntor, u hodh gurëthemeli i Muzeut të Krushës së Madhe nga Kryetari i Komunës së Rahovecit z. Smajl Latifi dhe nga Drejtori i AMKMK-së z. Bislim Zogaj.
Ky projekt tre vjeçar, u financua nga Agjencia për Menaxhimin e komplekseve Memoriale të Kosovës në bashkëpunim me Komunën e Rahovecit.