Lapidari i Dëshmorit Sadik Haziri – Llaushë, Skenderaj

Sot u bë pranimi teknik i punimeve në lapidarin e dëshmorit Sadik Haziri në Llaushë, Skenderaj.
Projekti përfshinë ndërtimin e lapidarit, rregullimin e pllatojës, rrethojës dhe ndriçimin.