• E ndërtuar nga: Fshati, Komuna

 Lapidar /  Dragash

Adem Jashari ishte i biri i Shaban Jasharit dhe i Zahidesë. Ai lindi në ditën më të shënuar të historisë sonë kombëtare, më 28 nëntor,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Dragash