Prindërit e Adrianit, Rexhepi dhe Mejremja, e kishin përjetuar me gëzim të madh lindjen e djalit të tyre më 12 tetor të vitit 1972....

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Pejë

Kjo shtatore u ndërtua në nderim të dëshmorës dhe heroinës Myrvete Maksutaj. Njëra prej të rejave, e cila iu përgjigj me devotshmëri kushtrimit të Ushtrisë...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Shtatore /  Pejë

Dëshmori Shkëlzen Haradinaj ka lindur më 25 mars të vitit 1970, në Gllogjan. Shkollimin fillor dhe atë të mesëm e kreu në fshatin Rrezarë. Meqenëse...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Pejë