Ndërhyrjet emergjente në lapidarin e dëshmorit Sejdi Sejdiu në Nerodime – Ferizaj

Në kuadër të ndërhyrjeve emergjente është renovuar lapidari i dëshmorit Sejdi Sejdiu në Nerodime – Ferizaj.
Në këtë memorial, janë renovuar pllatoja, lapidari, stazat, rrethoja, ndriçimi dhe hapsira përreth.

Më poshtë gjendet pamja e lapidarit në fjalë para intervenimit.