Ndërtimi monumentit për Batalionin e I-rë të Brigadës 142 të UÇK-së, Gllavotin – Vushtrri.

Sot me datë 09.11.2022 është bërë pranimi teknik i fazës së I dhe II projektit të ndërtimit të monumentit për Batalionin e I-rë të Brigadës 142 të UÇK-së në Gllavotin të Vushtrrisë.
Ky projekt i cili u ndërtua në shenjë nderimi të të rënëve të kësaj brigade, u financua nga Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës.

Pamjet e monumentit i gjeni në vijim.