Përurimi i Memorialit të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Nivokaz – Gjakovë.

Në Ditën e Flamurit, u bë edhe përurimi i Memorialit të Dëshmorëve dhe Martirëve të Fshatit Nivokaz në Gjakovë.
Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës ishte bashkëfinancuese në këtë projekt ku edhe mori pjesë Drejtori i Agjencisë z.Bislim Zogaj.
Ky Memorial u ndërtua në përkujtim të veprës së lavdishme të të rënëve për Liri.