Sot 24 vite nga masakra e fashtit Gllobar, Drenas

Në 24 vjetorin e masakrës së fshatit Gllobar, bëhet zbulimi i lapidarit me emrat e dëshmorëve dhe martirëve të rënëve për liri.
Në cerenoninë e mbajtur, morën pjesë familjarë të viktimave dhe dëshmorëve, institucione shtetërore dhe qytetarë të komunës së Drenasit.

Lavdi dëshmorëve dhe martirëve të luftës së Kosovës.

•Ky projekt u financua nga Agjencia për Menaxhimin e Monumenteve dhe Komplekseve Memoriale.