Vizita e Drejtorit të AMKMK-së tek Varrezat e Dëshmorëve dhe Veteranëve në Carralevë

Drejtori i AMKMK-së z.Bislim Zogaj dhe Drejtori i DFSHP-së z.Adnan Elshani, më 16 tetor vizituan varrezat e dëshmorëve dhe Veteranëve në Carralevë.