Vizita e Drejtorit të AMKMK-së në Kleqkë

Më 16 tetor Drejtori i AMKMK-së z. Bislim Zogaj dhe Drejtori i DFSHP-së z.Adnan Elshani ishin sot në Kleçkë.
Në foton e mësipërme shihet se është hapur tash e një kohë temeli i pushimores së fëmijëve teksa së shpejti pritet edhe të vijoj puna në mënyrë të rregullt.