Vizitë në Rahovec dhe në Shtëpinë Muze të Ukshin Hotit

Drejtori i AMKMK-së z. Bislim Zogaj më 4 shtator, u takua me kryetarin e Komunës së Rahovecit z.Smajl Latifi. Ata diskutuan rreth investimeve në shtëpinë Muze të Ukshin Hotit. Poashtu shfrytëzuan mundësinë për të vizituar së bashku shtëpinë.