Vizitë në varrezat e Martirëve “27 Prilli” – Meje, Gjakovë.

Dje, më 27 tetor u vizituan varrezat e Martirëve “27 Prilli” në Meje të Gjakovës për t’i inspektuar punimet e fazës së tretë, punimet në amfiteatër, punimet në objektin e Muzeut, punët e enterierit në përgjithësi si dhe inspektimin e mirëmbajtjes e cila ishte në gjendje shumë të rregullt.