Zbulimi i Lapidarit të Imer Alushani – Voglushi, më 28 Nentor.

Me datën 28 Nentor, pikërisht në ditën e Flamurit, u bë zbulimi i Lapidarit të Dëshmorit Imer Alushani – Voglushi në Llapushnik ku në zbulim mori pjesë edhe Drejtori i AMKMK-së z.Bislim Zogaj si pëfaqësues i Agjencisë që edhe e financoi këtë projekt.
Ngritja e një Lapidari për Dëshmorin që sakrifikoi jetën për Liri, është në nderë dhe përkujtim për veprën e tij të Lavdishme.