Zbulimi i lapidarit me emrat e Dëshmorëve të Shajkovcit – Podujevë.

Sot me datë 27 Nëntor, u bë zbulimi i lapidarit me emrat e dëshmorëve Hasan Ramadani, Ilir Durmishi dhe martirëve të fshatit Shajkovc të Podujevës.

Ky projekt u financua nga Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës.