Zbulimi i Lapidarit në nderim të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Korroticë e Empërme

Drejtori i AMKMK-së z.Bislim Zogaj me bashkëpunëtor z.Adnan Elshani së bashku me familjarët e të rënëve dhe qytetarët e fshatit Korroticë e Epërme, bënë zbulimin e Lapidarit në shenjë nderimi për të rënët.
Drejtori Zogaj iu drejtua familjarëve të dëshmorëve dhe qytetarëve ku tha se ne si Agjenci nuk po bëjmë asgjë më shumë përveçse po mundohemi të kryejmë obligimin ndaj atyre që dhanë jetën për Liri.
Ky Lapidar që u financua nga AMKMK, kishte të gdhendur emra të dëshmorëve dhe të martirëve të Fshatit Korroticë e Epërme.