Varrezat e Dëshmorëve Zylfie Gashi dhe Agron Gashi - Akllap, Lipjan

 Varreza te Dëshmorëve

  • Listing ID: 3812
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • E ndërtuar nga: Familja