Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Pleshinë, Ferizaj

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Pleshinë, i Ferizajit.

Memoriali përmban murin përkujtimore, fontanën, stazat, pllatonë, hapësirat e gjelbërta, rrethojen.

Memoriali është ndërtuar nga Komuna.

  • Listing ID: 1855
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-72217068-01072-0