Kazerma e UÇK-së Brigada 60 - Llanishtë, Shtime

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Kazermë e UÇK-së, ku ka qëndruar brigada 60 Diverzanto vëzhguese pranë shtabit të përgjthshëm 1989-1999
Kështu për të treguar mirënjohjen e thellë për atë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-së në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, po shënohet si “Kazerma e UÇK-së 60″.

  • Listing ID: 3368
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: Bashkëfshatarët