Lapidari i Dëshmorëve Gani Xh. Paqarrizi e Batjar A. Morina dhe Martirët - Lubizhdë, Malishevë

 Lapidar

  • Listing ID: 3657
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 727-0