Lapidari i Dëshmorëve: Alush F. Mustafa dhe Istref R. Emini - Belincë, Shtime

 Lapidar

  • Listing ID: 3332
  • Viti i ndërtimit: 2009
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 803-0