Lapidari i Dëshmorëve: Bashkim Vishi dhe Avdulla Baftiu - Dubravë, Kaçanik

 Lapidar

  • Listing ID: 2066
  • E ndërtuar nga: Komuna, Fshati
  • Nr parcelës:: P-70917007-00853-0