Lapidari i Dëshmorëve: Burhan Zeneli dhe Hesat Axhami - Llanishtë, Kaçanik

 Lapidar

  • Listing ID: 2060
  • E ndërtuar nga: Fshati, donatorët
  • Nr parcelës:: P-70917048-01662-0