Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Duhël, Suharekë

 Lapidar

  • Listing ID: 3483
  • Viti i ndërtimit: 2002
  • E ndërtuar nga: SHVL e UÇK-së
  • Nr parcelës:: P-72116019-00276-0