Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Jeshkovë, Prizren

 Lapidar

  • Listing ID: 3272
  • E ndërtuar nga: OVL-UÇK-së
  • Nr parcelës:: P-71813031-00355-0