Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Lubiqevë, Prizren

 Lapidar

  • Listing ID: 3280
  • Viti i ndërtimit: 2002
  • Vlera e ndërtimit: 220000
  • Nr parcelës:: 06186-0