Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Radavc, Pejë

 Lapidar

  • Listing ID: 2228
  • E ndërtuar nga: Komuna, OVL UÇK-së, Familja
  • Nr parcelës:: 00420-0