Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Stanovc i Poshtëm, Vushtrri

 Lapidar

  • Listing ID: 2433
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: P-70202028-00787-0