Lapidari i Dëshmorëve: Driton Islami dhe Sadik Bega - Slivovë, Shtime

 Lapidar

  • Listing ID: 3360
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • E ndërtuar nga: OVL-UÇK-së, Familja