Lapidari i Dëshmorëve: Florim J. Gashi dhe Fazli S. Kabashi - Mohlan, Suharekë

 Lapidar

  • Listing ID: 3530
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: P-72116028-01764-0