Lapidari i Dëshmorëve - Lladroc, Malishevë

 Lapidar

  • Listing ID: 3677
  • Viti i ndërtimit: 2001
  • E ndërtuar nga: Komuna, Fshati
  • Nr parcelës:: 1682-0 dhe 1684-0