Lapidari i Dëshmorëve: Milazim Kiçina dhe Enver Bytyçi - Peqan, Suharekë

 Lapidar

  • Listing ID: 3428
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: P-72116033-00822-0