Lapidari i Dëshmorëve: Naim Sh. Beka, Ahmet H. Hoxha, Qamil M. Osmani dhe Pllaka e Martirëve - Pleshinë, Ferizaj

 Lapidar

  • Listing ID: 1793
  • Viti i ndërtimit: 2005
  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja
  • Nr parcelës:: P-72217068-00767-0