Lapidari i Dëshmorëve Ramiz Shala, Halil Meta dhe Martirët - Resinoc, Lipjan

 Lapidar

  • Listing ID: 3818
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 01018-0