Lapidari i Dëshmorëve: Rexhep Tafa, Mark Malota, Beat Goli dhe Martirët - Bec, Gjakovë

 Lapidar

  • Listing ID: 3003
  • Viti i ndërtimit: 2005
  • Vlera e ndërtimit: 15000
  • E ndërtuar nga: Fshati