Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Gjurgjedell, Kaçanik

 Lapidar

  • Listing ID: 2012
  • E ndërtuar nga: Fshati dhe donatorët
  • Nr parcelës:: P-70917037-00191-0