Lapidari i Dëshmorit Bekim N. Tovërlani dhe Martirit Halil H. Tovërlani - Klinë

 Lapidar

  • Listing ID: 3707
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00528-0