Lapidari i Dëshmorit Mehmet Qunaj dhe Martirëve - Kojushë, Prizren

 Lapidar

  • Listing ID: 3314
  • Viti i ndërtimit: 2010
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 00365-0