Lapidari i Martirëve të Familjeve Vuniqi dhe Çadraku - Blinaj, Lipjan

 Lapidar

  • Listing ID: 3823
  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna
  • Nr parcelës:: 09004-0