Lapidari i Dëshmorëve: Reshat M. Zeka, Sadik F. Sylejmani, Namik B. Zeka dhe Martirët - Potaqan i Poshtëm, Rahovec

 Lapidar

  • Listing ID: 1692
  • Viti i ndërtimit: 2015
  • E ndërtuar nga: Komuna, Fshati
  • Nr parcelës:: 00012-47