Lapidari i Dëshmorëve: Ekrem Ahmetaj, Raif Koraçi, Izahir Troni, Mynyr Thaqi - Kaçanik

 Lapidar

  • Listing ID: 2036
  • E ndërtuar nga: Fshati dhe donatorët
  • Nr parcelës:: P-70917049-00502-0